Čtrnácté kolo přineslo výborné výkony

0

 

Obrázek

Stejně jako minulé kolo, i kolo čtrnácté nebylo odehráno dle rozpisu a bylo roztaženo do více dní. Zápas mezi TIP cafe a Lutomidaji byl přeložen na 16. února. V prvním utkání se střetly celky Dvě+jeden a KO-SY. Hned na úvod hostující Pavel Mizera svým výkonem (242) ukázal, kdo ovládne tento duel. Ač se domácí tým snažil a Michal Poruba (219) dosáhl dílčího vítězství, body si z tohoto duelu odnesli favorizovaní borci z KO-SY po vítězství 6:2. Pavla doplnili svými výkony Vašek Zeman (224) a Zbyněk Mizera (192). Tým KO-SA tak nadále zůstává ve hře o stupně vítězů. I ve druhém utkání celkem s přehledem zvítězil hostující tým, když Gumotíci zdolali celek TPV 8:0. Nejlepší výsledky předvedli Laďa Adámek (231) a Petr Polách (224), z domácího týmu se přes 200 bodů dostal jen Tomáš Zatloukal výkonem 203 kolků.

Tým TPV tak zůstává na posledním místě, Gumotíci se i nadále perou s Lutomidaji o místo šesté. Ve čtvrtek jsme byli svědky nejen přesvědčivých výher favoritů, ale i parádních výsledků. Zvláště překvapil výkon Skittles crew, kteří porazili Paneláky 8:0 a poprvé překonali týmový výkon 700 kuželek. Nejlépe zahrál Tomáš Mičkal (254), kterého doplnili Michal Balhárek (240) a Kuba Douda (238). Z domácího týmu předvedl pěkný výkon Ivan Daněk, když shodil 221 kolků. Vypadá to, že Paneláci už neopustí předposlední příčku, za to tým Skittles crew si i nadále brousí zuby na medaile.

V posledním duelu mezi Marody a Oktopusem se čekal odpor hostujícího týmu, ale bohužel nepřišel. Domácí předvedli parádní výkony, přičemž nejlepší z nich byl Luba Krupa (273), doplněný Jirkou Křenkem (265) a Mirkem Macháčkem (259). I hostující předvedli solidní výkony, zvláště manželé Leškovi (Milan 234, Naďa 225), ale na výborně hrající Marody to nestačilo. Ti tak nadále vládnou zuberské lize, a pokud v příštím kole porazí celek TIP cafe, nebude už nic bránit v jejich korunovaci. Tým Oktopusu zůstává spolu s dalšími třemi týmy ve hře o stříbrný a bronzový stupínek. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Patnácté kolo nás čeká příští týden a spolu s dohrávkou TIP cafe – Lutomidaji bude odehráno ve třech dnech. Největšími taháky budou utkání KO-SA – Skittles crew a Marodi – TIP cafe. V závěrečných duelech nejde jen o body do tabulky, ale taky o umístění v pořadí jednotlivců. Nejlepší dvanáctka se totiž v sobotu 26. března utká v exhibičním turnaji TOP 12, kdy jedinou podmínkou je odehrát minimálně polovinu utkání. Jelikož někteří hráči z popředí toto nesplní, naskýtá se šance pro další v pořadí.

Program 15. kola:

Středa 17. února:
16.00 hod Paneláci – Lutomidaji
17.30 hod KO-SA – Skittles crew
19.00 hod Dvě+jeden – Gumotíci

Čtvrtek 18. února:
16.00 hod TPV – Oktopus
17.30 hod Marodi – TIP cafe

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář