Valašský bál 2016 v Zubří

0

Již dvaatřicátý ročník Valašského bálu jsme pořádali v sobotu 16. ledna v prostorách Klubu Zubří. Jako téma jsme zvolili pohádky, konkrétně tu o Sněhurce a sedmi trpaslících. Bál začal tradičně polonézou všech krojovaných, letos v rekordním obsazení. Kromě nás Beskyďáků a početné skupiny z pozvaného souboru Kašava, přijeli také tanečníci a tanečnice z frenštáckého Sedmikvítku, rožnovského Radhoště, souboráci ze Stříteže a dokonce i zástupce z brněnského Púčíku. Po polonéze následovalo vystoupení naší Staré gardy s pásmem Hospodské.

Jako každý rok i letos byly pro návštěvníky připraveny dva sály. V hlavním se střídala naše cimbálová muzika s muzikou Kašavy a hudbu v malém sále řídili DJ eMPea a DJ IceVise. Krátce před desátou hodinou se představili také hosté z Kašavy s pásmem Končiny, po kterých následoval prodej tomboly. Díky štědrým sponzorům v ní bylo celkem 702 cen.

O půl dvanácté pak přišel na řadu další hřeb večera, a to „půlnoční“ překvapení, které jsme nazvali „co nám dala Sněhurka“. Divákům jsme předvedli naši verzi známé pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků. Zábava poté pokračovala až do tří hodin ráno, kdy jsme bál oficiálně ukončili.

 

TV Beskyd reportáž


 

Valašský bál 16.1.2016 Zubří – Beskyd – Půlnoční překvapení


Zdroj: http://www.beskydzubri.cz/

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář