Třetí kolo ve znamení rekordů

0

Obrázek

Třetí kolo zuberské ligy se opravdu podařilo a hned třikrát se v něm přepisovaly dějiny! Luba Krupa zlepšil výkon Jardy Pavláta o 16 kolků a shodil neuvěřitelných 297 kuželek. Společně s Jirkou Křenkem (259) a Jardou Pavlátem (252) vytvořili rekord v družstvech, když o osm kolků přehodili hranici osmi set kuželek a vylepšili tak svůj rekord z minulé sezóny o 28 kolků. A na závěr všichni přispěli k tomu, že padnul i rekord kola, když průměrný výkon na tým je nyní 653 kuželek!
Všechno začalo již v prvním zápase třetího kola, když Marodi porazili Gumotíky 8:0. O výkonech Marodů již byla zmínka, ale i výkony Gumotíků stojí za pozornost. Oba mužští členové předvedli moc pěkné výkony – Laďa Adámek shodil 249 kolků, Peťa Polách 244.

Další zápas tak jednoznačný nebyl. Po prvních dvou aktérech vedla KO-SA 4:0 a byla na nejlepší cestě ke dvěma bodům. Nejlepší výkon předvedl Jarda Jurka, když skolil 241 kuželek. O všem se rozhodovalo v posledním zápase a pevnější nervy prokázala Naďa Lešková, která výkonem 236 kolků zvítězila a dovedla zápas ke konečné remíze 4:4.

Středeční zápasy začaly duelem Dvě+jeden a TIP cafe. Hosté se konečně probrali a poprvé v soutěži zvítězili výsledkem 8:0. Z domácích byl nejlepší Michal Poruba výkonem 222 kolků, za hosty předvedli pěkné čísla Petr Pavlíček (252) a Robert Jurajda (254). Další duel přinesl vítězství Paneláků 6:2 nad celkem TPV, i když pro ně nezačal dobře. Hned na úvod se totiž vytáhl Roman Vlk (237)  a dostal svůj tým do vedení. Jenže v následujícíh duelech již Ruda Blabla i Ivan Daněk zdolali své soupeře a Paneláci si tak připsali do tabulky první dva body.

V posledním souboji kola se čekal urputný boj mezi “házenkářskými” týmy Skittles crew a Lutomidaji. Hosté ale zřejmě neustáli tlak soutěže a podlehli domácím 0:8. Z nich byli nejlepší Michal Balhárek a Tomáš Mičkal, když zdolali shodně 232 kolků. Z hostů se přes hranici dvou set kolků nedostal nikdo. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Nyní ná čeká dvoutýdenní pauza a poté čtvrté kolo. Zopakují v něm týmy skvělé výkony? Nechejme se překvapit. Program čtvrtého kola je následující:

Úterý 3. listopadu
16.00 hod Gumotíci – Oktopus
17.30 hod Skittles crew – TIP cafe

Středa 4. listopadu:
16.00 hod Dvě+jeden – Paneláci
17.30 hod KO-SA – TPV
19.00 hod Lutomidaji – Marodi

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář