STARŠÍ ŽAČKY MAJÍ ZA SEBOU POLOVINU SEZÓNY

0

V podzimní části sezóny mají děvčata za sebou 5 utkání a to s celky Zory Olomouc, Zlína „B“, Litovle, Žeravic a Kunovic. V konečném součtu mají 4 vítězství a 1 prohru. První tři zápasy nám vyšly nad očekávání. Děvčata se postupně sehrávaly v útočné fázi-dařily se nám i nacvičené signály, relativně dobře fungovala obrana. Slabinou bylo špatné bránění křídel. Z těchto postů jsme obdržely více než polovinu branek. I brankářky měly s chytáním střel z těchto postů problémy. Zápas v Žeravicích se nám vůbec nevydařil. Jak obrana tak i brankářky zrovna neměly svůj den a na hřišti to bylo utrpení.

Ač jsme celý zápas vedly, soupeři jsme v posledních deseti sekundách darovaly oba dva body. Naštěstí přišel následující zápas v Kunovicích, kde nám vyšel hlavně druhý poločas a tak jsme si po zásluze odvážely oba body. Zápas se Zorou „B“ se pomalu rozjížděl, ale nakonec se pro nás stal jednoznačnou záležitostí. Škoda jen velkého množství neproměněných šancí. Nejlepší střelkyní družstva, ale také celé soutěže, je Alžběta Krůpová, která je také hnacím motorem týmu. Té dobře sekundují Denisa Dukátová, Terka Palátová a Terka Kamencová, které přidávají do sítě soupeřů důležité góly.

V obraně dobrou práci odvádí Bára Hrušková. Zbytek týmu střídá zatím lepší okamžiky s horšími, ale to se určitě postupně změní. V brance je zatím více úspěšnější Anita Poláčková, které výborně vyšly zápasy s celky Zory Olomouc a Kunovicema. Markéta Křenková má zatím výkony nevyrovnané, ale je to zejména menšími zkušenostmi na tomto postu. Co je však důležité ? Je třeba si uvědomit, že je potřeba na hřišti bojovat jako tým a pak vše půjde lépe.

 

Lesana Zubří – Zora Olomouc 24:15 (10:7)

Litovel – Lesana Zubří 11:32 (3:18)

Lesana Zubří – Zlín „B“ 28:23 (14:10)

Žeravice – Lesana Zubří 24:23 (13:14)

Kunovice – Lesana Zubří 14:26 (8:9)

Lesana Zubří – DHK Zora Olomouc „B“ 27:14 (17:8)

 

Střelci : Alžběta Krůpová 61, Terka Palátová 27, Denisa Dukátová 23,

Terka Kamencová 19, Lea Jurajdová 16, Jasmína Remešová 7,

Bára Hrušková 5, Eliška Benová 1, Anita Poláčková 1

Lesanky 2015 st.z.

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář