Škola začíná – jazykové kurzy

0

Škola začíná, nejvyšší čas myslet na zápis do jazykových kurzů. A protože cestování do Rožnova i do Valašského Meziříčí je dnes pořádná ztráta času, máme pro Vás opět nabídku jazykových kurzů přímo v Zubří :-)! Kromě angličtiny, která je stále nejžádanějším jazykem, nabízíme i němčinu a ruštinu pro začátečníky (!). Kurzy probíhají v Klubu v učebně vedle Malého sálu. Bližší informace a možnost přihlášení najdete na www.isscopvm.cz/skola/jazykova-skola/odpoledni-jazykove-kurzy, nebo volejte na 776 059 607.

A přejte si! Pokud máte zájem i o jiné kurzy, zavolejte, rozšíříme nabídku, nebo Vás budeme navigovat tam, kde kurzy najdete. Bez jazyků se dnes těžko žije, tak využijte přicházejících delších večerů. Uvidíte sami, učení v kolektivu může být i zábava.

Stále ještě nabízíme i možnost pomaturitního denního studia angličtiny pro maturanty, kterým nevyšla vysoká škola. 800 hodin angličtiny za rok (!), pokud máte čerstvé maturitní vysvědčení, dostanete i statut studenta. Je to jedinečná šance jak využít rok před dalším pokusem o vysokou!

Jazykova škola valmez

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář