Čelní střet u Zubří si vyžádal těžké zranění

0

27.4. – ZUBŘÍ – Těžké zranění s leteckým převozem do ostravské nemocnice utrpěl dnes ráno řidič osobního vozidla, který přejel v katastru Zubří do protisměru, kde se střetl s dalším osobním autem.

Nehoda se stala dnes o půl šesté ráno na silnici I/35 v katastru obce Zubří. Čtyřicetiletý řidič z Rožnova p. R. jedoucí ve Škodě Felicii ve směru od Rožnova p. R. přejel v pravotočivé zatáčce z doposud nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem Opel Astra, který řídil třiapadesátiletý řidič ze Zašové.

Řidič opelu se snažil intenzivně brzdit a také strhl řízení vpravo k okraji komunikace, aby zmírnil následky střetu, ovšem srážce zabránit nedokázal. Po čelním střetu utrpěl řidič felicie těžké zranění, které si vyžádalo letecký transport do ostravské nemocnice. Šofér opelu utrpěl zranění lehké. Dechová zkouška byla u tohoto řidiče negativní, u řidiče felicie byl nařízen odběr krve.

Silnice I/35 byla v průběhu vyšetřování dopravní nehody úplně uzavřena, až do 6,50 hod. Dopravní nehodu nadále vyšetřují policisté ze skupiny dopravních nehod.

por. Mgr. Lenka Javorková

Zdroj: meziricsko.net

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář