Akční víkend zuberských modelářů

0

Víkend 10.-12.4. byl ve znamení zvýšené aktivity zuberských modelářů. Od pátku začala příprava dráhy na poslední závod 11.ročníku Moravsko – Slovenského poháru rádiem řízených modelů automobilů, spojeného s vyhlášením vítězů celého seriálu. V sobotu probíhala po celý den soutěž, na které bodovali i zuberští modeláři ziskem 1. a 2. místa v kategorii Retro a dvakrát 3. místa v kategorii Expert a F1. V celkovém hodnocení jsme získali jeden zlatý,jeden stříbrný a tři bronzové poháry.

Kuba Šimurda se zúčastnil soutěže v Itálii, kde hlavně testoval novou techniku a velkou dráhu. Soutěžil v kategorii seniorů a umístil se v první třetině pětadevadesáti členného startovního pole.Soutěž byla pro Kubu hlavně tréningem a přípravou na následující závody v Lucembursku.

Další zuberští modeláři, členové Valašského leteckého klubu, organizovali propagační vystoupení a výstavu na automobilové soutěži Valašská rally, jejíž start a cíl byl ve Valašském Meziříčí. Naše vystavované modely obdivovaly nejen děti, ale také závodníci a dospělí.

Jaroslav Janošek

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář