Divadelní předplatné v Zubří slibuje smích i slzy

3

6 divadelních kusů, Tereza Kostková, Aleš Háma či Pavla Tomicová, muzikálový výkon ověnčený Thálií, spousta smíchu, dojetí i námětů k zamyšlení, estrádní satira z Hradce Králové, ale také trocha romantiky z Prahy – to je ve zkratce DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ plánované v Zubří na rok 2015!

Program Divadelního předplatného

Pátek 30. 1. 2015
Divadelní soubor Chaos Valašská Bystřice
Tři bratři v nesnázích (fraška)

Pátek 27. 2. nebo 6., 13. 3. 2015
Slovácké divadlo (Uherské Hradiště)
Sám na dva šéfy (komedie)

Pátek 17. 4. 2015
Těšínské divadlo (Český Těšín)
Báthoryčka (muzikál)

Pátek 18. 9. 2015
Divadlo loutek Ostrava
Oskar a růžová paní

Pátek 16. nebo 23. 10. 2015
Divadlo v Rytířské (Praha)
Frankie & Johnny (romance)

Pátek 13. nebo 27. 11. 2015
Klicperovo divadlo (Hradec Králové)
Koule (komedie)

Informace pro zájemce o Divadelní předplatné 2015

velmi nás těší rostoucí zájem o divadlo v Zubří. Vzhledem k tomu, že naší snahou je dát všem zájemcům o permanentky stejnou možnost si vybrat z míst v sále, jsme nuceni přistoupit ke změně v systému prodeje permanentek na příští rok. To znamená, že nikomu ze současných předplatitelů nedržíme místa. Každý tak bude mít stejnou šanci si vybrat, kde bude sedět, kolik bude chtít míst apod. Ve Vašem vlastním zájmu na Vás apelujeme, abyste využili možnosti prodeje v prvních dnech.

Cena permanentky: 1200 Kč

Předprodej:

Pokladna kina

Středa 3. 12. 2014 – 14.00 – 18.00 hodin
Čtvrtek 4. 12. 2014 – 14.00 – 19.00 hodin

Kancelář Klubu Zubří (Hamerská 10, 756 54 Zubří)

Předprodej od pátku  5. 12. 2014

Otevírací doba:

Po, St:    8.00 – 11.30, 12.30 – 17.00
Čt:          8.00 – 11.30, 12.30 – 14.00
Pá:          8.00 – 11.30.

Rezervace:

  • od 4. 12. 2014 od 10.00 hodin
  • Tel.: 571 659 447, 602 483 785
  • Rezervaci držíme 14 dní.

Slevy:

pro držitele průkazů ZTP – 25% z ceny

pro držitele průkazů ZTP/P – 50% z ceny

nutný doprovod držitele průkazu ZTP/P – 50% z ceny

Permanentky, zakoupené ve slevě jsou nepřenosné!

O jednotlivých hrách zařazených do předplatného

Tři bratři v nesnázích, Divadelní soubor Chaos z Valašské Bystřice

Autor: Ray a Michael Coony

Fraška plná humorných záměn i dramatických zvratů s nečekanou pointou. Mladí manželé Tom a Linda s mapětím očekávají pracovnici z Úřadu pro adopci dětí. Jenže velké komplikace způsobí dva Tomovi bratři se svými „geniálními nápady“.

Sám na dva šéfy, Slovácké divadlo Uherské Hradiště

Autor: Richard Bean (podle C. Goldoniho)

Bláznivá komedie o muži, který musí obsloužit dva šéfy najednou, má svůj základ už v 18. století a to v komediální klasice – v Goldoniho Sluhovi dvou pánů (1745). Britský dramatik Richard Bean posunul jeden z nejslavnějších komediálních příběhů o pár století směrem k dnešku a dosáhl tak nevídaného úspěchu. Hru recenzent New York Times označil za nejlepší komedii počátku našeho století. Pro diváky Slováckého divadla ji nastuduje režisér Michal Zetel.

Báthoryčka, Těšínské divadlo

Autor: Jana Kákošová, Martin Kákoš, Henrich Leško

Příběh baronky Báthoryové přerostl časem v legendu. Dočkal se románové podoby, filmového zpracování ve velkofilmu Juraje Jakubiska a slovenská divadla ho uváděla jako muzikál. Je výsadou legend, že se tu a tam odchylují od historických faktů. Možná i proto se každé zpracování osudu Alžběty Báthoryové snaží o vlastní pohled na tuto historickou událost.

Tato hra je ověnčena výroční cenou Thálie 2013 za mimořádný jevištní výkon (opereta, muzikál) pro Lucii Bergerovou v roli Alžběty Báthoryové.

Režie a choreografie: Jaroslav Moravčík

1_báthoryčka

Oskar a růžová paní, Divadlo loutek Ostrava

Autor: Eric-Emmanuel Schmitt

Láskyplná hra o smrti, naději a smyslu života.

Zdálo by se, že dějový půdorys Schmittovy novely nabízí jen slzy: Desetiletý Oskar leží na onkologickém oddělení a zbývají mu poslední dny života. Ale on vnímá svou realitu bez sentimentality, která je vlastní dospělým. Hněvá se na své rodiče, kteří s ním jednají najednou úplně jinak, skoro jako by už nebyl na tomto světě. On je, ještě žije! A má spoustu otázek, na které zatím nedostal odpovědi. Jeho největší přítelkyní je „Růžová paní“ – ošetřovatelka, která přijímá smutnou realitu se stejnou přirozeností jako on a radí mu, aby otázky pokládal přímo Nejvyššímu…

Hrají Robin Ferro (Zubří) a Zdena Przebindová

Frankie & Johnny, Divadlo v Rytířské Praha

Autor:  Terrence McNally
Krásný a uvěřitelný příběh o začátku jedné lásky…

I když už máte za sebou kousek života a několik zklamání, pořád je naděje! Johnny se právě vrátil z vězení a našel si práci v malé newyorské restauraci, kde pracuje i Frankie. A právě otevřeně prostořeká číšnice ho okouzlí. Jednou večer spolu náhodou skončí v posteli. A je tady obyčejně neobyčejné ráno. Zatímco Frankie vše považuje za drobnou aférku, protože zklamání z mužů zažila už dost, Johnny se zamiloval. V první chvíli se zdá, že jejich vztah nemůže fungovat. Ani jeden nejsou už nijak mladí. Ona má za sebou několik nepovedených lásek. On rozpadlé manželství. Po sérii vtipných slovních přestřelek a klasických nedorozumění svitne jakási naděje. Že by ti dva měli ještě šanci…?

Hrají: Tereza Kostková, Aleš Háma

2_frankie-a-johnny003

Koule, Klicperovo divadlo Hradec Králové

Autor: David Drábek

Divadelní zpracování skandální rozhlasové hry, která rozpoutala lavinu soudních žalob a mediálních emocí, aby se nakonec stala nejstahovanějším pamlskem na internetu a v anketě posluchačů rozhlasovou hrou roku.

Atletická královna Milena už chřestí svými zlatými šperky a blíží se k Vám, Explozivní story o mistrovství světa, o zvedání trakařů i prvních lásek, o osudovém lyžařském kurzu a hororovém soustředění v Horažďovicích… ano, i o setkání s nedostižnou legendou Radmilou…

Hrají: Pavla Tomicová a spol.

3_koule

Sdílet.

About Author

3 komentáře

  1. Osobně se těším asi nejvíce na komedii Sám na dva šéfy. A ještě více na Pavlu Tomicovou v ,,Kouli” 🙂 Už ať je listopad 2015 🙂

  2. No a já jsem zažila slzy i smích již během prodeje předplatného:-D bylo to super, již se těším na příští rok…Už ať je prosinec 2015:-D

    • Ten předprodej na divadelní představení se opravdu podařil.Slibovalil,že dají stejnou šanci všem na místa i počet vstupenek.Takže kdo měl to štěstí a byl mezi prvníma,mohl toho nabrat skutečně hodně.A některým se to i podařilo!!!Hlavně že máme my!!!!A dát na facebouk fotky z těch dlouhých front,co jsme si na vstupenky vystáli,byl snad výsměch předplatitelům?Opravdu to Národní divadlo v Praze nebylo,ale jen špatná organizace Klubu Zubří.

Zanechat komentář