Město Zubří vyhlašuje anketu Sportovec města Zubří roku 2014

0

Nominujte své favority zde!! 

Stříbro a bronz Tomáše Těhana z MS ve sportovní střelbě, zlato z juniorského MS v disciplíně kickboxing Taťány Jurčíčkové, zlatý triumf mladších dorostenců v házenkářské lize a řada dalších úspěšných výsledků v různých soutěžích a turnajích, to vše nás nutí a s radostí to uděláme, vyhlásit druhý ročník ankety o nejlepšího sportovce města Zubří roku 2014.

Až do 7. ledna 2015 mohou sportovní oddíly, kluby či jednotlivci podávat nominace do ankety Sportovec města Zubří roku 2014. Do ankety mohou být nominováni všichni sportovci, kteří během roku 2014 dosáhli významných sportovních výsledků. Svého sportovce si následně zvolí veřejnost prostřednictvím hlasování na internetu a také v Zuberských novinách. V novém ročníku jsme sáhli k několika změnám. Kolektivy mládež a jednotlivci se sloučí do kategorie kolektiv. A vzhledem k vážnosti a mimořádnosti jsme se rozhodli vyhlašovat kategorii Sportovní legenda každý třetí rok.

Anketa je vyhlášena v těchto kategoriích:
Jednotlivci dospělí
Jednotlivci mládež
Kolektiv
Trenér roku
Mimořádný sportovní výkon roku

Nominace
Nominace mohou předkladatelé z řad sportovních oddílů i veřejnosti vyplnit do předepsaného formuláře, který je k dispozici na podatelně městského úřadu, v kancelářích Klubu Zubří a Sportovní haly nebo zde.
Nominováni mohou být pouze sportovci, kteří jsou registrovaní v oddílech ve městě Zubří nebo sportovci, kteří dosáhli významných sportovních úspěchů v jiných oddílech a mají v Zubří trvalý pobyt.

Hodnocení sportovců a vyhlášení výsledků
ObrázekPo vyhlášení ankety „Sportovec města Zubří roku 2014“ se do hodnocení zapojí široká veřejnost, která bude hlasovat pro své favority. O nejlepším sportovci bude rovněž rozhodovat odborná porota složená ze sportovních odborníků a zástupců jednotlivých oddílů.
Sportovní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců města Zubří proběhne 21. března 2015 (změna termínu vyhrazena).

Kontakt
Nominace sportovců a sportovních družstev bude Odbor kultury a sportu města Zubří přijímat do 7. 1. 2015 osobně prostřednictvím podatelny městského úřadu, v kancelářích  Klubu Zubří a Sportovní haly nebo emailem na adrese Josef.randus@mesto-zubri.cz.

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář