Zubří úspěšně převálcovalo Plzeň

0

Hc Zubří – Talent M.A.T Plzeň

23:18 (11:6)

 

Obhájci titulu z Plzně vedli v Zubří do 14. minuty. Pak domácí vyrovnali a ve 21. minutě šli poprvé do vedení a už ho neztratili. Do konce půle ho navýšili na pět gólů. Na rekordní rozdíl šesti branek se dostali ve 46. minutě, kdy si hosté vybrali oddychový čas. Ten jim pomohl se nadechnout, snížit na tři góly, ale… Závěr už domácí pohlídali a připravili úřadujícího mistra o první body v nové sezoně.

 

Branky: Hrstka 7/5, Reček 6, Kašpárek 3, Dědek, Šíra po 2, Přikryl, Šustáček, Zahradníče po 1 – Škvařil 7, Linhart 3, Tonar 2/1, Vinkelhöfer, Šindelář po 2, Blecha, Loskot po 1. Rozhodčí: Bečička, Horák. Sedmimetrové hody: 5:1. Vyloučení 6:5. Diváci: 700.

Jiří Kekrt, trenér Gumáren Zubří: „Byli jsme výborní v defenzivě a hráli jsme na vyšší hranici našich schopností, čím jsme soupeře zaskočili a on nás nedokázal eliminovat. Přestože utkání bylo otevřené až do konce, Plzeň nehrála to, co by od sebe očekávala. My jsme se vyvarovali chyb, nevyváděli jsme to, co v předchozích zápasech a ustálila se nám výkonnost v celých šedesáti minutách.

Martin Šetlík, ternér Plzně: „Dneska vyhrálo lepší mužstvo. My jsme nehráli to, co jsme chtěli a co si představovali. Hráči sice moc chtěli vyhrát, ale to je možná paradoxně svazovalo. „

zdroj: chf.cz

 

 

 

,

Autor fotek: Aleš Měrka

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář