Portál Zubřan.cz zakoupil kameru GOPRO HD HERO3+ Black Edition

1

 

Touto technologií chceme zajistit zajímavější záběry z kulturních a sportovních akcí zpestřit či zpříjemnit našim fanouškům pobyt na našich stránkách.

 

Popis GoPro Hero3+ Black Edition

GoPro HERO3+ Black Edition – Surf je balení obsahující držák na surfy, wakeboardy atp. HERO3+ je o 20% menší a lehčí než její předchůdce. Zároveň přináší vylepšenou kvalitu obrazu a skvělé nové vlastnosti pro co největší všestrannost a účelnost.

GoPro HERO3+ Black Edition – Surf je speciální balení, které kromě standardního příslušenství, obsahuje i držák pro uchycení kamery na surf, wakeboard apod.

GoPro HERO3+ Black Edition je 20% menší a lehčí než její předchůdce. Zároveň přináší vylepšenou kvalitu obrazu a skvělé nové vlastnosti pro co největší všestrannost a účelnost.

SuperView™ je nový video režim, který umožní zachytit video z úctyhodné širokoúhlé perspektivy, režim Auto Low Light zase zvládne inteligentně přizpůsobit počet snímků za sekundu pro skvělou výkonnost při nízkém stupni osvětlení. Přidejte k tomu o 30% delší výdrž baterie, 4x rychlejší vestavěné Wi-Fi a ostřejší čočku a výsledkem je vůbec nejpokročilejší GoPro – HERO3+ Black Edition.

Profesionální kvalita videa

Ohromující kvalita videa udělala z GoPro legendu a HERO3+ Black Edition v této tradici kvality pokračuje. Vysoké rozlišení, velký počet snímků za sekundu při režimech 1440p48, 1080p60, 960p100 a 720p120 přinášejí profesionální kvalitu natočeného materiálu a umožňují plynulé přehrávání ve zpomaleném režimu. 4Kp15 a 2.7Kp30 přinášejí ultra vysoké rozlišení a natáčení v kinokvalitě.

Výkonné focení

HERO3+ Black Edition fotí skvělé fotografie v rozlišení 12MP, až 30 snímků za sekundu – perfektní pro rychlé akční sekvence. Režim Time Lapse umožňuje automatické focení v intervalech 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 nebo 60 sekund. Kontinuální focení přináší fotky v plném rozlišení v pravidelných dávkách 3, 5 nebo 10 snímků za sekundu při stlačené spoušti.

Ovládání, přehrávání, sdílení – 4x rychlejší

Se 4x rychlejší konektivitou (konkrétní výsledky se mohou lišit) do aplikace GoPro App můžete přehrávat náhled obsahu téměř v reálném čase (u kamer HERO3+ je zpoždění přibližně 1 sekundu oproti 4 sekundám u kamer HERO3) a sdílet fotky a videa rychleji než kdy předtím. Pomocí GoPro App můžete kameru snadno ovládat na dálku pomocí smartphonu nebo tabletu – plus náhled, přehrávání a sdílení oblíbených záběrů přes email, text, Facebook®, Instagram™ a další (kompatibilita se liší dle použitého zařízení, přehrávání videa a sdílení je kompatibilní jen s videi, natočenými ve vybraných režimech). Užijte si také rozšířené konektivity na přiložený Wi-Fi dálkový ovladač, který umožňuje ovládat až 50 kamer ze vzdálenosti až 180m.

Představujeme nové režimy

  • SuperView: GoPro s hrdostí představuje SuperView, video režim, který umožní zachytit video z úctyhodné širokoúhlé perspektivy. Umožní v záběru zachytit více z vás a vašeho okolí. Výsledkem jsou ještě úchvatnější a poutavější záběry.
  • Auto Low Light: Chcete kameru automaticky přizpůsobovat v situacích s horším osvětlením? Tento režim inteligentně mění počet snímků za vteřinu dle světelných podmínek.

Ostřejší záběry, méně zkreslení

Užívejte si ostřejší, čistší záběry s omezeným zkreslením. HERO3+ Black Edition má o 33% ostřejší obraz díky ostřejší čočce a dvojnásobné redukci obrazových artefaktů.

Vylepšený zvuk

Zvuková kvalita je stejně důležitá jako kvalita obrazu. HERO3+ Black Edition má vylepšený zvuk a zachytí i ty nejjemnější zvuky – ať už nahráváte hlasy, hudbu nebo řev motoru za jízdy. Pokročilá technologie redukce zvuku větru přináší čistější zvukovou nahrávku při vysokorychlostních aktivitách.

O 30% delší životnost baterie

Díky o 30% delší životnosti baterie můžete natáčet s kamerou HERO3+ Black Edition déle a více.

Obsah balení:

  • kamera HERO3+ Black Edition
  • pouzdro kamery vodotěsné do 40m
  • Wi-Fi dákový ovladač
  • nabíjecí Li-ion baterie
  • rychloupínací přezka
  • vertikální rychloodepínací přezka
  • třísměrný otočný kloub
  • 1 ks rovný nalepovací držák
  • 1 ks zakřivený nalepovací držák
  • 1 držák na surf + přídavné držáky (Tethers)
  • USB napájecí kabel kamery

 Zdroj: heureka.cz

 

Za finanční pomoc při zakoupení kamery a potřebných komponentů děkujeme:

Skupině FARAON, MARŤAS-KOVOOBRÁBĚNÍ, TIP cafe kavarněDuel restaurant, Robertovi Jurajdovi, Pneuservis David, Team Solanský, Luboš Dědek, SDH Zubří, Pizza bar Javis,  Martin Pšenica – servis výpočetní techniky,  Aleš Měrka

 

Sdílet.

About Author