Coloria – fotografické a tiskařské studio v Zubří

0

 

Naše studio nabízí služby v oblasti fotografování, především levných průkazových fotografií přímo na naší pobočce, ale také fotografování různých veřejných, společenských, či kulturních událostí. Jako grafické práce nabízíme našim klientům tvorbu a tisk log, vizitek, reklamních letáčků, plakátů, firemních prospektů a katalogůnebo také grafické návrhy CD/DVD včetně jejich výroby. Můžete si u nás také nechat zalaminovat Vaše dokumenty až do velikosti A3, nechat vyhotovit kroužkovou vazbu nebo objednat razítko s vlastním textem.

Další oblastí, kterou se naše strudio zabývá, je tvorba webových stránek. Na zakázku dokážeme vyrobit osobní webové stránky, stránky spolků, firemní prezentaci, ale takérozsáhlé webové portály. Samozřejmostí je vytvoření libovolných skriptů a nejrůznějších webových aplikací podle přání zákazníka. Naší specializací je kódování grafických návrhů pro redakční systém PHP-Fusion, pro který tvoříme také libovolné modifikace a máme s ním již více než 6 let zkušeností.

Na naší prodejně máte také možnost zakoupení levných počítačových příslušenství, mezi které patří například levné barvy do tiskáren, flash disky, paměťové karty, propojovací kabely, obaly na mobily a další drobné příslušenství.

 

Prodejnu naleznete v budově starých jeslí u fotbalového hřiště na ulici Hlavní, číslo popisné 823, asi 100 metrů od Tesca Zubří. Prodejna se nachází v 2. poschodí přímo naproti schodišti.

Přímo na prodejně máte možnost sjednat novou zakázku, zakoupit nebo objednat nabízené zboží nebo na počkání nechat vytvořit vlastní levné průkazové foto.

 

Webové stránky studia ZDE

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář