Poděkování vedoucím mladých hasičů

0

Vzduch byl v posledních dnech naplněný nejen letní prázdninovou pohodou, ale nad Zubřím měl i chuť zvláštního očekávání. Bylo to očekávání oslav 120. výročí založení sboru dobrovolných hasičů a domnívám se, že „zasáhlo“ nejednu rodinu. Nemohu se zapsat jako pamětník, o hasičích v Zubří toho, bohužel, moc nevím, ale i přesto bych si ráda stoupla do zástupu gratulantů, kteří již vyjádřili dík těmto lidem.

Malí hasiči 2014 00001
Ráda bych touto cestou poděkovala nejen desítkám členů, kteří byli nebo jsou ochotni kdykoliv a za jakýchkoliv podmínek jít pomoct lidem v nouzi, ale i všem těm, jenž vedou nejmladší hasiče, jelikož vést skupinku malých nezbedů není nic jednoduchého. O to víc si vážím toho, že to dělají dobře, děti chodí spokojené, nadšené a pro nás je velkou radostí sledovat je, jak se týden od týdne viditelně zlepšují. A to, že už urazili pořádný kus cesty, nám dokázali přímo v sobotu odpoledne.
A když už to byly oslavy, tak se patří také poblahopřát. A tak přeji všem hlavně zdraví (jelikož se domnívám, že v životě lidském není nic důležitějšího), taky trochu štěstí (které by mělo stát skálopevně po boku každého hasiče), a aby u se u každého setkali se stejnou vstřícností a vlídností s jakou jsou oni sami ochotni pomáhat ostatním.

Alena Machalová

 

Ukázka mladých hasičů při oslavách 120 let výročí SDH Zubří


 

 

 

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář