Vánoční benefiční koncert – poděkování

0

PF - Damiánek

 

Vánoční benefiční koncert byl hezkou akcí tohoto předvánočního času. Všechny děti se moc snažily a předvedly  to nejlepší ze svého muzikantského umění. Vystoupení Bumbrlíků a Mažoretek bylo zábavné. Naše děti jsou opravdu šikulky.

Škoda, že Damiánek onemocněl a nemohl na koncert přijít společně s námi, ale určitě by se mu tam taky moc líbilo. Má rád kolektiv, spoustu dětí kolem sebe, zpívání, hru na klavír, potlesk, …

Moc děkujeme paní učitelce Ireně Benové, že si pro benefiční koncert vybrala právě našeho Damiánka, opravdu si toho moc ceníme. Děkuji za veškerou práci s kasičkami, za přípravu koncertu, celou organizaci této akce a také za to, jak hezky učí naše děti hře na klavír a vede je k hudebnímu cítění.

Děkujeme všem sponzorům. Všem, kteří měli kasičky na pár měsíců pod svými ochrannými křídly a snažili se o jejich naplnění. Děkujeme Mateřské škole DUHA za napečení voňavých perníčků.

A moc děkujeme hlavně Vám všem, co jste přispěli, ať už do skleněných kasiček, či do kasičky dobrovolného vstupného. Vybrala se neuvěřitelná částka.

Děkujeme i za další finanční dary, od lidí, kteří se nemohli účastnit koncertu.

Zároveň chci poděkovat všem, kteří, sbírají hliník. Sbírka se rozběhla neuvěřitelným způsobem. Lidí mi volají, ptají se, co vše sbírat, kde mohou hliník odvést, …  Sbírka hliníku bude trvat do února 2014.

Vůbec bych neřekla, že v dnešní době se najde tolik ochotných, hodných lidí, kterým záleží i na druhých. Hodně si toho ceníme a opravdu MOC MOC DĚKUJEME za Vaši podporu.

Díky Vaší pomoc pojedeme v dubnu na lázeňský pobyt v Sanatoriích Klimkovice, kde Damiánek podstoupí specializovaný léčebný program pohybové terapie KLIM-THERAPY. Po tomto intenzivním každodenním tříhodinovém cvičení se Damiánek snad posune zase o kousek dál.

Dále jednáme o možném termínu nástupu do rehabilitačnho centra Adeli v Piešťanech.

Přejeme všem krásné Vánoce a do nového roku hlavně pevné zdraví.

Fabiánovi

 

Sdílet.

Zanechat komentář