UPOZORNĚNÍ PRO OBČANY

0

Na základě zkušeností některých zuberských  občanů upozorňujeme  na zástupkyni  společnosti Aukce energií s.r.o., která  se pohybuje po Zubří a nabízí službu „energetického auditu“.  Pod touto záminkou pak nechává občanům podepsat přihlášku do aukce s podtitulem Smlouva o poskytování služeb na odběr energie.  Bohužel, bližší údaje o osobě paní Schmidtové (tak se zástupkyně společnosti představuje) nemáme k dispozici, tato se žádným průkazem totožnosti ani vizitkou neprokazuje, pouze nadiktuje své příjmení a mobilní telefon.
Na internetu je společnost Aukce energií s.r.o. prezentována na nic neříkající webové stránce www.aukce-energii.cz.
Na webu justice.cz vyplývá to, že společnost nemá žádnou prokazatelnou historii v této oblasti, na začátku roku 2016 změnila svůj název a v polovině roku se změnila její vlastnická struktura a má kapitál 20 tis. Kč.
Od 18. 7. 2016 platí v Zubří  zákaz podomního prodeje a  pro občany je podstatné to, že pokud je někdo obtěžuje podomním nebo pochůzkovým prodejem, mohou okamžitě volat Městskou policii v Rožnově p. R. tel. č. 571 661 156 nebo státní polici tel. č. 158 a nahlásit tuto skutečnost.
Sdílet.

About Author

Zanechat komentář