Bezplatný upgrade na Windows 10 končí za 2 týdny!

0

windows-10-logo-featured

Již jen poslední 2 týdny máte možnost aktualizovat svůj Windows 7, Windows 8 či Windows 8.1 na novou verzi operačního systému Windows 10. Kdo nestihne zaktualizovat systém do 29. července, ten bude muset za aktualizaci platit.

V současné době je upgrade na Windows 10 dostupný pro všechny nefiremní uživatele Windows 7, Windows 8 a Windows 8.1 zdarma. Kdo na Windows 10 ještě neupgradoval a nedostává nabídku přímo v systému, může si systém stáhnout na stránkách Microsoftu. Operační systém Windows 10 běží v současnosti na více než 300 miliónech počítačů, tabletů a telefonů především díky tomu, že je zatím nabízen jako bezplatný upgrade.

Několik důvodů proč přejít na Windows 10

  • Jde o nejmodernější operační systém s vysokou bezpečností a současně jde o poslední verzi Windows, která bude neustále vylepšována. V budoucnu bude na všech zařízeních okolo nás, včetně chytré domácnosti.
  • Windows 10 vás nešpehují o nic víc, než dřívější verze systému nebo konkurence. Veškerá synchronizace probíhá anonymně, data se samozřejmě analyzují, ale systém neotravuje reklamou, i aplikace jsou oproti Androidu čisté a pěkné.
  • S Windows 10 získáváte 5GB prostoru na OneDrive zdarma pro synchronizaci obrázků nebo dokumentů mezi zařízeními. Galerii fotek si můžete prohlížet kdekoli na internetu, např. na návštěvě u přátel nebo v práci.
  • Ve srovnání s předchozími systémy je rychlejší, mnohem bezpečnější a je plně přizpůsoben pro zařízení s různou velikostí displeje od telefonu, přes tablety až ke stolním počítačů. Díky tomu se všude jednotně ovládá, synchronizuje data mezi všemi zařízeními s jedním účtem, obrázky i nastavení programů.
  • Velkou konkurenční výhodou je jednotný nákup aplikací ze Store s použitím až na deseti zařízeních. Hru si stáhnete na tablet, rozehrajete a dokončíte ji na počítači nebo mobilu za jednu cenu. Aplikace trvale zůstávají na vašem účtu Windows a můžete je opakovaně instalovat i po pořízení nového počítače.
  • Funkce Continuum připojením k libovolné televizi vytvoří z telefonu a tabletu v podstatě plnohodnotný stolní počítač, který se dá využívat v zaměstnání, doma nebo na dovolené.

V případě, že byste chtěli s aktualizací na Windows 10 pomoci anebo už jste systém zaktualizovali a máte nějaký problém, tak se neváhejte obrátit na www.martinpsenica.cz

Sdílet.

Zanechat komentář