Zuberskou ligu čeká drama až do konce

0

 

Obrázek

Úvod předposledního kola obstaral duel mezi týmy Dvě+jeden a TPV. Domácí šli hned od začátku za dvěma body a nakonec si je také do tabulky připsali. Nejlepší výkony předvedli Eva Gazdová (216) a Michal Poruba (213). Z hostí snesl přísnější měřítko jen Roman Vlk výkonem 198 kuželek. Poté jsme byli svědky přímého souboje o stupně vítězů. Střetly se celky KO-SA a TIP cafe, a výhra by každý z týmů přiblížila ke konečnému úspěchu. Hned úvodní duel napověděl o tom, jaké drama nás čeká. Vašek Zeman po první vyhrané dráze o 29 kolků nakonec rozhodl o své výhře o jeden kolek až v posledním hodu!! Téměř stejné drama nás čekalo i v dalším souboji, kdy naopak připsal body týmu TIP cafe Petr Pavlíček výkonem 230 kolků a svého soupeře porazil o kolků pět, přičemž taky rozhodoval, až poslední hod.

O osudu utkání se rozhodovalo až v posledním souboji mezi Robertem Jurajdou a Pavlem Mizerou. Šťastnější byl nakonec Robert, když svého soka porazil o třináct kolků, přičemž po první dráze ztrácel devět kuželek. Důležité body si tak do tabulky připsal tým TIP cafe a je již jistým medailistou. Nutno dodat, že utkání se hrálo před plnou kuželnou a ve fantastické atmosféře!

V posledním odehraném utkání kola mezi celky Marodů a TPV se čekal souboj kočky s myší, ale…. . Hned na úvod podlehl překvapivě nejlepší hráč soutěže Luba Krupa (215) Rudovi Blablovi (221). Poté předvedl výkon kola Honza Krupa (257) a zdálo se, že Marodi dojdou v klidu za svým sedmnáctým vítězstvím v soutěži. Jenže ani Jarda Pavlát (227) si příliš nepotykal s dobrou formou a až do konce se strachoval vítězství. Nakonec ale porazil Ivana Daňka (221) o šest kolků a dovedl svůj tým k vítězství.

Další dvě utkání ještě odehrána nebyla. Zápas mezi Skittles crew a Oktopusu se uskuteční v pondělí 14. března od 17 hodin a utkání Gumotíci – Lutomidaji nebude sehráno vůbec. Hosté totiž nedali dohromady sestavu a nereflektovali ani navržený náhradní termín, proto je zápas kontumován ve prospěch Gumotíků. Ti si do tabulky připíší dva body a stav 8:0. Průměry obou zmiňovaných družstev zůstávají beze změny. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Nyní je před námi závěrečné kolo a stále je o co hrát. V tabulce není zatím jasno o druhém a třetím místě (TIP cafe a Oktopus), stejně tak o místě pátém a šestém (Gumotíci a Skittles crew). Ještě větší drama nás čeká v pořadí jednotlivců, kde je stále ve hře o nejlepší dvanáctku spousta hráčů. Ani poslední kolo tak nebude nezajímavé a hraje se až do úplného konce!!

Program 18. kola:

Středa 16. března:
16.00 hod Lutomidaji – Oktopus
17.30 hod KO-SA – Paneláci
19.00 hod Skittles crew – TPV

Čtvrtek 17. března:
16.00 hod Marodi – Dvě+jeden
17.30 hod Gumotíci – TIP cafe

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář