Tým Skittles crew již druhý

0

 

Obrázek

Po krátkém vánočním odpočinku jsme se první lednový týden znovu vypravili do kuželny. Opět nás čekalo pět duelů desátého kola a byli jsme zvědaví, v jaké formě se družstva předvedou. V úvodním duelu si dle předpokladů poradili Lutomidaji s celkem TPV, když zvítězili 6:2. Nejlepšími z domácího týmu byli Lukáš Holiš (241) a Kuba Šíra (234), z týmu TPV předvedl svůj dosud nejlepší výkon Lukáš Vaněk (221). Poté proti sobě nastoupily celky Gumotíků a Paneláků.

I když domácí zvítězili 8:0, již se jednalo o vyrovnanější souboj. Všechny duely o pár kolků vyhráli Gumotíci, když nejlepší z nich byl Laďa Adámek (233), z hostů se nejvíce dařilo Tondovi Zelenkovi, který shodil 222 kolků. V závěrečném duelu úvodního dne zvítězili Marodi nad týmem KO-SA 8:0, ale jednoduché to neměli. Nejprve sice zvítězili ve svých duelech Luba Krupa (275) a Jirka Křenek (254), ale v posledním duelu překvapivě špatně zahrál Jarda Pavlát (173) a podlehl Pavlu Mizerovi (183), který ale nedokázal využít slabé formy soupeře a získat pro svůj tým více kolků.

Po vítězství nad celkem Dvě+jeden se na druhé místo v tabulce po vyrovnaném výkonu dostal tým Skittles crew, když zvítězil 6:2. Nejlepší výkon předvedl Jirka Mičola výkonem 240 kolků, z hostů byla nejúspěšnější Eva Gazdová (227). I následující duel byl vyrovnaný, přestože prohrál tým Oktopusu s TIP cafe 0:8. Ve všech duelech se o výsledku rozhodovalo až ve druhé dorážce. Z domácího týmu byli nejlepší Leškovi – Naďa (242) a Milan (241), z hostů Robert Jurajda (253) a Pepa Randus (249), které doplnil Libor Pšenica (239). Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Na další kolo půjdeme hned příští týden a duelem tohoto kola by měl být souboj mezi prvními Marody a druhými Skittles crew! Přehled všech zápasů:

Středa 13. ledna:
16.00 hod Lutomidaji – Dvě+jeden
17.30 hod TIP cafe – TPV
19.00 hod Marodi – Skittles crew

Čtvrtek 14. ledna
17.30 hod Gumotíci – KO-SA
19.00 hod Oktopus – Paneláci

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář