Marodi dle očekávání na podzim nejlepší

0

 

Obrázek

Deváté kolo, poslední letošní, nemohlo nic změnit na skutečnosti, že Zuberské kuželkářské lize i nadále vládnou Marodi. Nicméně o další příčky bude ještě na jaře sveden urputný boj a na medailové pozice si brousí zuby minimálně čtyři týmy! Prozatimní druhé místo patří týmu Oktopusu, který má náskok jednoho bodu na celky KO-SA a Skittles crew. Podrobněji se ještě k podzimní části vrátíme. Ale pojďme se podívat na průběh posledního kola. Úvodní zápas obstaraly celky Dvě+jeden a Marodi. Hosté sice vyhráli 8:0, ale zvláště v duelu Poruba – Pavlát byl blízko bodu pro svůj tým Michal. Prohrál jen o devět kolků, když jich shodil 219. Nejlepší z Marodů byl opět Luba Krupa (567), který kraluje i pořadí jednotlivců. Druhé utkání mezi celky TIP cafe a Gumotíky se hrálo ve skvělé atmosféře a byli jsme svědky napínavého souboje.

Gumotíci se po vítězství Ladě Adámka (243) a Péti Procházky (222)  dostali do vedení 4:0 (náskok 14 kolků). Utkání nakonec skončilo remízou 4:4, protože v posledním duelu zvítězil Pepa Randus (243), hlavně zásluhou výkonu na druhé dráze, nad Peťou Poláchem, který se vrátil do ligy po dlouhodobém zranění!
Ve středečních zápasech jsme již svědky dramat nebyli a vítězili favorité. Nejprve porazil Oktopus Lutomidaje 8:0, když nejlepším hráčem týmu byl Franta Krupa (249), z hostujícího celku Dan Krupa (196). Poté podlehli 0:8 Paneláci týmu KO-SA, který předvedl svůj nejlepší letošní výkon! Nejlepší z nich byl Vašek Zeman výkonem 248 kolků, z celku Paneláků hodil nejvíc Ivan Daněk (191). I v posledním duelu padl nejlepší výkon sezóny, tentokrát týmu Skittles crew, jehož borci shodili 680 kuželek. nejlepší z nich byl Tomáš Mičkal (233) o kolek před Michalem Balhárkem (232). Z domácího týmu se blýskl Víťa Krupa výkonem 221 kolků. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Nyní nás čeká přestávka. Nijak dlouhá, protože už 6. ledna se v kuželně sejdeme u příležitosti odehrání desátého kola. Změnou oproti podzimu je skutečnost, že místo úterý se stává hracím dnem čtvrtek, středa zůstává. A kdo se utká v prvním jarním kole?

Středa 6. ledna:
16.00 hod Lutomidaji – TPV
17.30 hod Gumotíci – Paneláci
19.00 hod Marodi – KO-SA

Čtvrtek 7. ledna:
16.00 hod Skittles crew – Dvě+jeden
17.30 hod Oktopus – TIP cafe

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář