Šesté kolo bylo velmi vyrovnané

0

Obrázek
Šesté kolo kuželkářské ligy se kvůli svátku tentokrát odehrálo ve středu a čtvrtek. V úvodním zápase potvrdil tým Oktopus roli favorita a zdolal poměrně hladce tým TPV 8:0. Nejlepší z domácích byli Milan Leška (239) a Franta Krupa (231), z hostů se nejvíce dařilo Romanu Vlkovi (224). Další zápas již tak jednoznačný nebyl a dokonce nebyla daleko první porážka Marodů v soutěži! Na úvod získal pro tým TIP cafe dva body Pepa Randus výkonem 259 kolků. V následujícím souboji zvítězil o pouhých devět kolků Jirka Křenek (252), srovnal na 2:2 a o všem se rozhodovalo v posledním duelu. V něm prokázal svou kvalitu Jarda Pavlát a výkonem 262 kolků vyhrál. Nakonec tak Marodi zvítězili o pouhých osmnáct kolků a nadále kralují zuberské lize bez porážky.

I zápasy druhého dne přinesly velmi vyrovnané výkony a o výsledcích rozhodovalo pár kolků! Nejprve Lutomidaji porazili Paneláky 6:2, když otočili stav z 0:2. Hostující Ivan Daněk totiž úvodní duel vyhrál o 20 kolků, na 2:2 srovnal Lukáš Holiš (226), stáhl náskok o šestnáct kolků a o všem rozhodoval poslední souboj. V něm ale dominoval Dan Krupa (220), který tak zajistil Lutomidajům dva body do tabulky. Poté nastoupily na dráhy celky Skittles crew a KO-SA. Michal Balhárek výkonem 239 kolků zajistil domácím náskok 40 bodů. Následující duely pro sebe, ale získali hostující hráči, Pavel Mizera (227) a Jarda Jurka (223) a srovnali stav utkání na 4:4. V poslední duelu o tom rozhodoval až úplně poslední hod Jirky Mičoly!

Ještě vyrovnanější byl poslední zápas mezi celky Gumotíků a Dvě+jeden! Do vedení se dostali domácí díky Petru Procházkovi (214) a hlavně Láďovi Adámkovi (249). Ač se v posledním duelu snažil hostující Michal Poruba (230) zlikvidovat náskok soupeře, pouhých osm kolků rozhodlo o vítězství Gumotíků 6:2. Za zmínku ještě stojí hezký výkon Lidky Porubové z týmu Dvě+jeden, která zdolala 230 kolků. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Máme za sebou třetinu soutěže, která ukazuje, jak se celky vyrovnávají a lepší! Svědčí o tom výsledky tohoto kola, kdy kromě zápasu Oktopus – TPV, byl největší rozdíl mezi celky pouhých 34 kolků. A průměrný výsledek kola na tým se zvedl o pět kolků na 658 kuželek! Nyní si dáme dvoutýdenní pauzu, někteří potrénují a v úterý 1. prosince se vydáme do kuželny na sedmé kolo, v kterém se utkají:

Úterý 1. prosince:
16.00 hod TPV – Marodi
17.30 hod TIP cafe – Paneláci

Středa 2. prosince:
16.00 hod Lutomidaji – KO-SA
17.30 hod Oktopus – Dvě+jeden
19.00 hod Gumotíci – Skittles crew

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář