BERUŠKY V POZMĚNĚNÉ SESTAVĚ OBHÁJILY SVŮJ TITUL NA HORNÍM KONCI

0

Dvanáctý ročník Horního Konce CUPU, který se konal v sobotu 27. června 2015 se všem zúčastněným, i přes mírnou nepřízeň počasí, velmi líbil. Šest předem vylosovaných družstev pod názvy – Berušky, Chcípáci, Zelenáči, San Marino „B“, Pobřeží Kocoviny a Kanonýři si to rozdali v zápasech v časovém rozmezí 2 x 15 minut.

A že se bylo na co těšit! Kromě výborné atmosféry, vychlazeného pivečka, skvělého občerstvení v podobě hovězího guláše a famózních grilovaných kuřecích steaků, také na úžasné lidi, kteří se zde setkávají každý rok.
Velmi vtipný a milý zápas si pro nás připravily naše nejmenší děti. Samotným vrcholem turnaje však byl zápas mezi Čertíky a Brufíky. A kdo že to byl? Čertíky zastupovali muži se značkovými tričky Clavin s nápisem: „Můžu hned“ a Brufíky zastupovaly ženy se značkovými tričky Brufen s nápisem: „Bolí mně hlava“. Tento velmi napínavý a vzrušující zápas skončil nerozhodně, na řadu proto přišly penalty. Ženy nasadily opravdu zajímavou a samozřejmě fair play taktiku, díky které muže přestřílely a získaly zasloužené vítězství.
Vítězné družstvo Berušek zastupoval Karel Drda, Petr Majer, Michal Blabla, Zdeněk Urban, Josef Pastorčák a Jakub Mužík. Nutno podotknout, že Berušky by měly jen pramalou šanci na výhru, kdyby je netrénoval nejlepší kouč všech dob Petr Mikulenka (Mourinho), který zvolil tajnou, přesto účinnou motivaci, díky které si kluci odnesli zasloužené vítězství.
Nejlepším střelcem celého turnaje se stal Karel Drda s neuvěřitelnými jedenácti brankami! Klobouk dolů .
O zdařilý průběh celého turnaje se postaral báječný organizátor a DJ v jedné osobě – pan Petr Cáb a chybět nemohl ani nejlepší komentátor sportovních utkání pan Miroslav Bartoň. Tímto Vám pánové srdečně děkujeme! Poděkování si zaslouží také všichni hráči, pořadatelé, fanoušci a sponzoři. Jmenovitě: Tesařství Petr Cáb, Pila Oldřich Divín, Hostinec Pod Obecníkem – Karel Martinát, Jaroslav Petřek, Jiří Ondřej – metly a Teveko s. r. o., Rožnov p. R.

Tradiční Horní Konec CUP se stal velmi oblíbenou a celý rok očekávanou událostí, neboť má své kouzlo, které vyzařuje především z přátelské a uvolněné nálady, senzačních sportovních výkonů, vtipných situací, šťastných dětí pobíhajících kolem a závěrečným ukončením turnaje diskotékou pod širým nebem.
A co myslíte? Jak dopade třináctý ročník tohoto turnaje příští rok? Neváhejte a přijďte se podívat!

 

Autor fotek: Marika Olbertová a Pavla Pernicová

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář