Damiánek absolvoval léčebný pobyt v Sanatoriích Klimkovice

0

Na přelomu března a dubna Damiánek absolvoval další čtyřtýdenní léčebný pobyt v Sanatoriích Klimkovice, kde podstoupil specializovaný léčebný program pohybové terapie KLIM-THERAPY.

Díky tomuto intenzivnímu každodennímu tříhodinovému cvičení a dalším proceduram se Damiánek zase o trochu zlepšil. Posílil svaly – je pevnější a stabilnější ve stoji. Chůzi s chodítkem už bravurně ovládá. Dokáže krásně tlačit vlastní kočárek, který tak občas používá jako přední chodítko. Snaží se hodně opakovat některá nová slova, i když pro neznalé uši jsou zatím ještě nesrozumitelná.

Jsme moc rádi, že tyto rehabilitační pobyty Damiákovi opravdu pomáhají. Na září 2015 máme naplánovaný již 5 pobyt ve zmíněných lázních. Bohužel není v našich silách, abychom veškerou tuto speciální rehabilitaci uhradili sami. Tato speciální pohybová terapie není placená zdravotní pojišťovnou, rodiče si sami hradí doplatek za KLIM-THERAPY ke komplexní lázeňské péči částkou 49 117,- Kč. Bohužel pří opakování pobytu v lázních v jednom roce, je to již částka 91 913,- Kč. Pojišťovny hradí jen jedny lázně ročně.

MOC DĚKUJEME všem za Vaši podporu, pomoc a štědrost. Jsme rádi, že nám i nadále pomáháte.

Děkujeme Zlínskému kraji za poskytnutou dotaci pro syna Damiána Fabiána na pohybovou terapii KLIM-THERAPY v Sanatoriích Klimkovice.

rodiče Fabiánovi

Damianek

Sdílet.

Zanechat komentář