Divadelní hry zuberské SPONY

0

 

Divadelní hra: Poslední výkřik (2012)

Detektivní komedie s písničkami odehrávající se ( nejen) ve starém Londýně .

Dream team světových detektivů (známých převážně z film. plátna) je povolán        do Londýna k vyšetření zapeklitého případu- loupežné vraždy čtyř velvyslanců a chudé ženy- rozsvěcovačky lamp. Společnými silami rozplétají složitý řetězec stop – pachatelem může být ruský velvyslanec ( který jako jediný útok přežil), manželky zavražděných, místní zlodějíčci, barová zpěvačka , tajemná jeptiška, neznámé zvíře, nebo někdo náhodný?  Průběh vyšetřování sleduje novinářka a kvůli vyřešení případu se všichni ocitnou i v blázinci…

 

 

Divadelní hra: Víc než osud (2013)

Dvě dívky, dvě matky, chudoba a bohatství, osudové rozhodnutí . Příběh, který se u nás mohl odehrát v 60.-80. létech 20. století vypráví dva vypravěči – ďábel s andělem. ..

20 členů SPONY Vám nabízí nevšední příběh nejen s prvky humoru.

 

 

Divadelní hra: Láska na horách (2014)

Tam pod Radhoštěm, zamilované Haničce Ohradové zhořklo jedno letní sobotní ráno jako pelyněk, když se dozvěděla, že ji rodiče chtějí výhodně provdat…! A co víc, že ženich už je prý na cestě… Jak z toho ven, když hlavně panímáma nechce o jejím milém ani slyšet? Každý problém má však řešení, někdy pomůže náhoda, jindy šikovnost a chytrost místních lidí. Takže i v této hře nakonec láska, přátelství a humor zvítězili nad intrikami, zlobou a hamižností.


 

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář