V Karviné jsme body nezískali

0

Baník OKD Karviná – Gumárny Zubří 33:27 (15:14)

Hosté ze Zubří vstoupili do utkání lépe a již do šesté minuty si vypracovali čtyřgólový náskok, který si udržovali celou první dvacetiminutovku. Posledních deset minut první půle však patřilo domácím, kteří skóre překlopili na svou stranu i díky gólu Libora Hanische v posledních sekundách před sirénou. Ve druhém poločase Zubří ještě jednou a naposledy vyrovnalo, ale pak už k vítěznému zápasu mířili domácí, jejichž náskok stále narůstal až na devět gólů. V závěru už hosté jen korigovali.

Marek Michalisko, trenér Baník OKD Karviná: „Na začátku utkání byli naše hráči zřejmě až přemotivovaní, protože nechtěli podruhé za sebou prohrát. Z toho pramenily chyby. Po oddychovém čase jsme se uklidnili a začali náskok soupeře stahovat. Výborně nám zachytali oba brankáři Žingor a Schams, čímž jsme se dostali do ´laufu´, kdežto Zubří padalo dolů.

Jiří Kekrt, trenér Gumáren Zubří: „Utkání nakonec zaslouženě skončilo výhrou domácích, na které se podepsal i náš výkon. Bylo vidět, že když jednomu z týmů ´fungovali´ brankáři, hned se skóre měnilo v jejich prospěch. Nás brankáři podrželi v prvním poločase, proto jsme si vypracovali náskok. Ve druhém to bylo opačně a k tomu se přidalo naše neuvěřitelné množství neproměněných šancí.“

Branky: Veřmiřovský 9/2, Chudoba 9/1, Hanisch 5, Frančík 4, Užek 3, Mlotek 2, Paululik 1 – Douda, Šustáček, Václav po 4, Kašpárek 3, Přikryl, Reček, Šíra po 2, Bechný, Dědek po 1. Sedmimetrové hody: 4/3 – 1/0. Vyloučení 5:9. Rozhodčí: Frieser, Pavlát. Diváci: 750.

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář