Startují fotbalové soutěže

0

Tento víkend se rozjedou fotbalové soutěže. Mezi nimi i I.A třída, ve které startuje A tým FC Zubří. Minulý rok byl pro zubřany napínavý až do poslední chvíle. Nakonec se podařilo udržet 1.A třídu. S jakými plány vstupuje tým FC Zubří do nové sezóny, jsme se zeptali předsedy oddílu a zároveň aktivního hráče, Roberta Jurajdy:

Můžou se těšit fanoušci na nějaké změny v kádru? Bude tým posilovat?
Změny v kádru už nastaly, Zdenek Filgas přišel podpořit útočnou řadu. V minulosti hrál v župním přeboru (Rožnov p/R., Kateřinice, Bystřice pod Hostýnem). Dále přišel z Vigantic Barabáš, který má posílit zadní řady. Oba na hostování.

Kdo naopak opustí tým Zubří?
Ani jeden hráč a to je pro mne hodně pozitivní. I když výsledky nebyly velmi dobré, přesto všichni zůstali a věří, že tato sezona bude pro fotbal v Zubří výrazně lepší.

Jak to vypadá s trenérem? Sezóna se dohrávala pod vedením Radka Maliny. Zůstává i nadále?
Radek Malina, nám pomohl k záchraně a za to děkuji, v Zubří však nebude. Trenérem je Martin Nerad, který působil v Zubří již před dvěma lety, věřím v jeho plné nasazení a poctivost, která ho zdobí.

S jakým umístěním by bylo vedení spokojeno?
Jaké umístnění by bralo vedení? Vedení má vždy velké cíle a také jsme pokaždé velkými optimisty. Ale tentokrát se budeme držet při zemi, tak věříme, že nejhůře budeme do třetího místa 🙂

Jinak chceme, aby byli spokojeni hlavně fanoušci, kterým velmi děkuji za to, že chodí a podporují naše kluky a dokážou ocenit i práci lidí, bez kterých by fotbal v Zubří nemohl být. A to jsou hlavně Stanislav Michut (místopředseda), Miroslav Bartoň (sekretář), Josef Mazáč (profesionální správce), Pavel Pernica (hlavní pořadatel), ing.Petr Smoček (pokladník). Největší poděkování patří Davidu Plucnarovi, který je trenérem všech mládežnických družstvech v našem klubu.

Děkuji za rozhovor

A na závěr jedna důležitá informace pro fanoušky. Permanentní vstupenky na nadcházející sezónu se začnou prodávat od pondělí 11. srpna v restauraci u Fedě nebo přímo u Roberta Jurajdy (telefon 737 915 802). Cena permanentní vstupenky je 250 Kč, pro důchodce 120 Kč.
Zdroj: sport.mesto-zubri.cz

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář