V Zubří byl zahájen druhý ročník BRANKÁŘSKÉHO kempu

0

neděli 27.7.2014 začal v Zubří druhý ročník brankářského kempu. Celkem se sjelo 33 brankářů z celé České republiky. Po ubytování na internátu v blízkém Rožnově pod Radhoštěm jsme měli seznámení v zuberské hale. Poté se brankáři rozcvičili a byli testování, jak v běhu, skoku, hodu, tak i v bráně. Tímto se nominovali do tréninkových skupin, ve kterých od pondělního rána začnou trénovat. Po večeři jsme měli seznamovací hry v místní základní škole.

Pondělí 28.7.2014

Dnes po snídani jsme zahájili tréninkové cvičení. Cvičení byli zaměřená na zlepšování koordinace a obratnosti, rychlosti, postřehová cvičení, techniku brankáře a gymnastiku. V poledne nám přišli na výpomoc zuberští hráči – brankář Tomáš Janků a střední spojka Matěj Šustáček. Na odpoledne se chystá trénink na základní škole a večer v sokolovně.

Úterý 29.7.2014

Dnes po ranním budíčku jsme jeli na snídani. Po snídani jsme měli opět dopolední trénink v hale HC Zubří. Náplň tréninku byla zaměřena na stejné cvičení jako v pondělí plus byla přidána míčová technika a skoky přes švihadlo. Po obědě jsme měli odpolední klid, potom jsme se přesunuli do rožnovské základní školy Pod Skalkou, kde na venkovním hřišti probíhaly soutěže. V podvečer jsme se přesunuli do tělocvičny, kde nás čekal trénink na trampolínách. Na starost ho měli trenéři trampolín z klubu TJ Rožnov p. Radhoštěm. Na závěr nám udělal ukázku ze závodu český reprezentant na trampolínách Adam Sült.

Středa 30.7.2014

V dnešním dnu jsme se po snídani přesunuli do haly, kde čekal brankáře trénink na všechny jejich potřebné dovednosti, které budou potřebovat do své kariéry. Od tréninku na založení rychlého útoku až po technické dovednosti s míčem. Po odpoledním klidu jsme navštívili bazén v Rožnově p. Radhoštěm, kde jsme rehabilitovali po náročném programu. Po večeři jsme byli na polyfunkčním centru, kde se hrály sportovní hry.

 Čtvrtek 31.8.2014

Dnes po snídani jsme opět trénovali v zuberské hale. Tentokrát byl trénink zaměřen na to, jak by se měly chytat křídla. První byla menší teorie a potom na každého brankáře stříleli z křídla žáci a mladší dorostenci HC Zubří. Po obědě se udělal turnaj v soutěži 3 na 3 trefování kužele. V podvečer jsme byli navštívit další sérií tréninků na trampolínách v Rožnově p. Radhoštěm. Tam také měli posilovací trénink, v režii jednoho z trenérů a to přímo specialistu na posilování Pavla Novotného. Potom jsme společně strávili večeři v TIP cafe a přemístili se na ubytovnu.

Článek a fotogalerie bude každý den doplňována!!!

 

Autor článku: Josef Malina

 

 

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář