Zubřani bojovali, na výhru však nestačili

0
Házenkáři klubu HC Gumárny Zubří přivítali v netradičním čase ve své hale aktuálně druhý celek extraligové tabulky – HK .A.S.A. Město Lovosice.V minulém utkání v Plzni nestačili podle očekávání na vedoucí celek a vraceli se domů nejen s prázdnou, ale také s pořádnou lekcí (30:16). Dnes je nečekal soupeř o moc lehčí, ale spoléhali na podporu svých fanoušků. Začali dobře, v 5. minutě ještě vedli 2:1. Pak se ale hra pomaloučku přesouvala na stranu hostí a skóre také.Chvílemi byli Zubřané blízko srovnání průběžného stavu, po zbytečných chybách však Lovosice vždy znovu utekly na rozdíl několika branek. Poločas přesto skončil nadějně 13:15.

Druhá půle měla zajímavý průběh. Nejprve se hostům podařilo znovu zvýšit své vedení na rozdíl 4 branek (14:18), ale domácí zabrali, a během několika minut brankostroj dorovnali (18:18). Kouč Lovosic si vzal oddechový čas, a bohužel pro Valachy, s úspěchem. Hosté se po chvíli znovu probrali a dokázali postupně gólový účet zvyšovat mnohem rychleji než domácí. V 51. minutě svítil na ukazateli skóre už stav 25:31.

Zubřané ještě naposled zabrali a snížili na 27:31. Zbývalo už jen málo času a hosté si velmi zkušeně výsledek pohlídali. Podařilo se jim na Valašsku vydolovat všechny body za vítězství 27:33.

Domácí dnes rozhodně nepropadli jako v Plzni, ale na celky z horních pater je to stále málo. Čekání Jiřího Kekrta na první body se tak znovu prodlužuje.

HC Gumárny Zubří – HK .A.S.A. Město Lovosice
27:33 (13:15)

HC Gumárny Zubří: Charvát, Janků, Dědek, Přikryl, Trifunovič, Válek, Bechný, Třeštík, Horut, Mičkal, Šlachta. Václav, Šustáček, Douda


HK .A.S.A. Město Lovosice: Šálek, Adamík,Krahulík, Landa, Sýkora, Motl, Chroustovský, Klimt, Hes, Berka, Semerád, Jonáš, Kolomazník, Mikl

Zdroj:www.meziricsko.net

 
Autor fotek: Aleš Měrka, Aneta Fojtášková 
Sdílet.

About Author

Zanechat komentář