Zubří padlo na Dukle

0

 

První zápas Extraligy nám nevyšel, padli jsme na Dukle

Publikováno  | Autor: 

Zubří – Vstup do nového ročníku extraligy házenkářům Gumáren Zubří nevyšel. Valaši v sobotu v úvodním kole sezony vysoko prohráli na palubovce Dukly Praha a první mistrovský zápas pod vedením srbského kouče Miroslava Ćeliće tak nedopadl podle jeho představ. V dalším kole přivítají Zubřané nadcházející sobotu moravského rivala z Karviné (netradičně od 17 hodin).

 Dukla – Zubří 32:24 (16:11)

Po většinu zápasu dvou velkých rivalů tentokrát tahal za kratší konec hostující celek, ve kterém si odbyl premiéru v mistrovském zápase srbský kouč Miroslav Ćelić. Vyrovnaný stav držel hostující celek pouze první desetiminutovku (10. – 3:2). Pak přišla šňůra Dukly a najednou to bylo 11:5 pro domácí. Pak se hosté v čele se střelecky naladěným Trifunovičem snažili o korekci, ale i tak si nesla Dukla do kabiny pětibrankový náskok. „Měli jsme problémy se situacemi, kdy jsme se po neúspěšném útoku pomalu vraceli do obrany. Domácí to trestali brankami,“ vypíchl asi největší problém Zubří v úvodním duelu sezony kouč Miroslav Ćelić.

Dukla zubri20130039

Namísto snížení Zubří přišel v úvodu druhé půle další nápor Pražanů, kteří po pěti minutách vedli už o osm branek a zhruba šestibrankový náskok si udržovali vlastně až do závěrečného hvizdu. Valaši tak na nepříliš oblíbené palubovce na body nedosáhli. „Kluci dobře bojovali a měli dobrou morálku, ale tentokrát to na soupeře nestačilo. Největší rozdíly byly ve hře spojek, kde byli domácí lepší,“ dodal k prvnímu utkání nového ročníku Miroslav Ćelič.

Zubří: Orság, Janků – Trifunovič 6, Horut 5, Zahradníček 5/1, Dědek 2, Douda 2, Václav 2, Bechný 1, Mičkal 1, Kašpárek, Šlachta, Šustáček, Třeštík. Nejvíce branek Dukly: Mráz 6/2, Šůstek 5, Kotrč 4, Jeníček 4. Rozhodčí: B. Frieser, L. Frieser. Sedmimetrové hody: 2/1 – 2/1. Vyloučení: 7:4. Diváci: 210.

Zdroj: valassky.denik.cz

Všechny fotky z utkání ke stažení ZDE

 

ZÁZNAM UTKÁNÍ Z TVCOM.CZ

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář