Házenkářky Lesany Zubří obhájily vítězství v MSL žen 2017/2018

0

 

Družstvo žen TJ Lesana Zubří se v sezóně 2017/2018 účastnilo, stejně tak jako v sezóně minulé, Moravsko-slezské ligy žen. A vedlo si excelentně a vítězství v této Moravskoslezské lize žen po roce opět zopakovalo. Z celkem 12 odehraných utkání všech 12 zápasů vyhrálo. I přesto, že podzimní část sezóny byla negativně ovlivněna nemožností trénovat v zuberské hale, se partě kolem Katky Poláškové podařilo tento úspěch zopakovat. Velmi hezké je také to, že v tomto družstvo spolu hrají děvčata napříč generacemi, od 16 let až po 37 let. Je potřeba dodat, že v tabulce střelkyň se na prvním a třetím místě umístily naše hráčky Kateřina Polášková a Eliška Konvičná, což ještě více umocňuje dosažený výsledek.

Trenér Stanislav Děcký a vedoucí družstva Radim Krůpa vybírali pro jednotlivá utkání hráčky z této sestavy: Nikola Maléřová, Markéta Křenková, Alexandra Vlková – Kateřina Polášková, Renata Švecová, Petra Holišová, Iva Juříčková, Karolína Krůpová, Soňa Klvaňová, Petra Orságová, Markéta Zemanová, Pavla Vozáková, Tereza Klvaňová, Kateřina Pšenicová, Iva Ulrychová, Eliška Konvičná, Michaela Juříčková, Alžběta Krůpová, Tereza Kamencová a Tereza Palátová.

K těmto dobrým výsledkům nám pomohla také skutečnost, že některá z našich mladších děvčat mají více natrénováno a odehráno, protože mimo družstvo žen Lesany Zubří pravidelně nastupují také v 1. lize dorostenek v dresu DHK Zora Olomouc, kde patří jednoznačně k oporám a dělají tak dobré jméno zuberské házené po celé České republice.

 

Konečná tabulka MSL žen 2017/2018.

 

1 Lesana Zubří
2 HC Ostrava
3 HC Hlučín
4 MHK Karviná

 

Hrálo se 4 kolově.

 

TJ Lesana Zubří.

V Zubří, 28.5.2018

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář