Zubran.cz v novém kabátu

0

Vážení přátelé a příznivci Zubran.cz – informačního portálu města Zubří,

je tomu už téměř pět let co jsme s myšlenkou vytvořit v Zubří informační portál přišli. Tento nápad jsme nijak neodkládali a ihned sme vytvořili jednoduchý web (tak jak jste jej znali do dnes ), jen abychom co nejrychleji mohli přidávat aktuality a informace z dění ve městě Zubří. Neřešili jsme prioritně vzhled, ale funkčnost a přehlednost webu. Vzhled jako takový sme si řekli, že vyřešíme ,,pak” a z onoho ,,pak” je téměř 5 let.

Nový vzhled webu je nejen modernější, ale hlavně co se funkčnosti týká přehlednější a to hlavně pro majitele chytrých telefonů, tabletů a menších noteboků, kterým se bude web přizpůsobovat jejich zařízením.

Vám, kterým by starý web chyběl moc, můžete jej kdykoliv navštívit na adrese www.old.zubran.cz ovšem už jen jako neaktuální vzpomínku.

 

Na webu dojde v průběhu několika dní ještě k úpravám v obsahu, aby byly informace pro Vás co nejjednodušeji dohledatelné. Proto prosíme i Vás pokud Vám na webu zubran.cz cokoli chybí napište nám, na Vaše reakce se těšíme.

 

Za výbornou práci při převodu webu na nový vzhled děkujeme Pavlu Kovářovi, který se zabývá tovrbou webů a  který obětoval několik hodin svého drahoceného  času a zajistil, aby přechod na nový vzhled proběhl bez jakýchkoliv výpadků a problémů. A aby Zubran.cz nepřišel při přesunu o žádné své fotky, starší články ani Vaše komentáře a postřehy. S polupráce s tímto výborným ,,Ajťákem” nám jistě do budoucna pomůže zachovat kvalitu a funkčnost webu.

Dále děkujeme Všem sponzorům, kteří přispěli finančně na nákup nové šablony a provoz:

KSK-System

Robert Jurajda – marketing

Michal Hasalík – elektroinstalace

Radka a Martin Dvořákovi – masérské služby

Jiří Hanskut – sklenářství

A také Vám všem, kteří naši činnost jakkoli podporujete.

 

 

Za tým Zubran.cz Aleš Měrka a Martin Pšenica

 

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář