Turnaj v kuželkách

0

 

O tom, že turisté mají rádi pohyb, svědčí i velká účast na turnaji v kuželkách, kterého se v pátek                24. listopadu zúčastnila téměř třicítka členů turistického oddílu TJ. Je velmi milé, že akce se zúčastnili i členové, kterým už vyšší věk nebo zdravotní stav nedovoluje účast na náročnějších turistických výletech, ale jsou rádi mezi ostatními a ti se také těší z jejich přítomnosti. Všichni soutěžící brali svoji účast velmi zodpovědně, což dokazoval nejen jejich zápal pro hru, ale i upřímné ocenění výborných výkonů soupeřů.

Vítězkou mezi ženami se stala Ludmila Palánová, mezi muži se na prvním místě umístil Jan Řezníček. Po zásluze byli předsedou oddílu Václavem Zemanem odměněni medailí. Podle mého názoru je ale vítězem každý, kdo opustí své pohodlí a věnuje se pohybu a setkání s jinými lidmi, což obohacuje jeho život.

Za výbornou přípravu turnaje a skvělé občerstvení si zaslouží poděkování celý výbor turistického oddílu a za technické zajištění a spravedlivé hodnocení pak Lubomír Krupa.

 

Anna Oplatková

Autorka fotografií Blažena Holišová

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář