Závěr házenkářské sezóny již tradičně v Polance nad Odrou

0
O víkendu 9.-11.6.2017 se zuberské dorostenky a zuberští dorostenci zúčastnili házenkářského turnaje s názvem Polanka Cup 2017. Jedná se o tradiční turnaj, který se koná vždy na konci házenkářské sezóny. V turnaji nastupují děvčata i chlapci společně, v jedné kategorii. Družstvo může být dívčí, chlapecké nebo smíšené. Hraje se v kategoriích mini, mladší žáci, starší žáci a dorostenci. My jsme letos složili družstvo z 8 dorostenek a 4 dorostenců pod hlavičkou TJ Lesana Zubří. V základní skupině jsme 2x vyhráli a 2x prohráli a obsadili jsme 3. místo. V nástavbové části jsme odehráli jedno utkání, které jsme bohužel prohráli a skončili jsme tak na konečném 6. místě z 10 účastníků. Podařilo se nám porazit jedno smíšené družstvo a jedno čistě dívčí družstvo. Ve třech utkáních, která jsme prohráli, jsme se utkali s čistě chlapeckými týmy a zde jsme moc šancí neměli. Naše hra v útoku byla srovnatelná s hrou soupeřů, avšak v obraně jsme byli slabší, protože jsme nestačili bránit fyzicky zdatné, rychlé a postavou větší házenkáře.
Nicméně můžeme říci, že turnaj bereme jako velice povedený. Pořadatelé z Polanky nad Odrou měli jako každý rok vše dokonale připravené. Pozitivní také je, že se nikdo z našich hráčů nezranil.
Výsledky:
Lesana Zubří – TJ Náchod 8:15
Lesana Zubří – SK Házená Polanka 9:21
Lesana Zubří – Sokol Cífer   21:12
Lesana Zubří – HC Ostrava 14:9
………….
Lesana Zubří – TJ Sokol Velké Meziříčí 15:25
Trenérka Simona Palátová měla k dispozici tyto hráčky a hráče:
Markéta Křenková G – Dávid Batista 19, Alžběta Krůpová 15, Dušan Palát 12, Lukáš Buberník 9, Matěj Ulrych 6, Eliška Konvičná 3, Michaela Juříčková 2, Barbora Hrušková 1, Iveta Mikulenková, Iva Ulrychová a Tereza Palátová.
Sdílet.

About Author

Zanechat komentář