Házenkářky Lesany vítězkami MSL házené žen v sezóně 2016/2017

0

 

Družstvo žen TJ Lesana Zubří se v sezóně 2016/2017 účastnilo Moravsko-slezské ligy žen. A vedlo si velice dobře, když z 15 odehraných utkání 12 utkání vyhrálo, 2 utkání skončila nerozhodně a jen jednou naše děvčata odešla poražena. Bylo to na hřišti Hlučína (v tomto utkání již o nic nešlo, protože nás z prvního místa nikdo nemohl sesadit a navíc jsme k zápasu odjeli ve velice oslabené sestavě). Tyto dobré výsledky nám zajistily první příčku na konci soutěže. Je potřeba dodat, že v tabulce střelkyň se na prvním a druhém místě umístily naše hráčky Kateřina Polášková a Eliška Konvičná, což ještě více umocňuje dosažený výsledek.
Pokud by se nám v posledních zápasech vyhýbaly zranění a nemoci a k zápasům jsme nemuseli nastupovat v kombinované sestavě 3 brankářky a 7 hráček, mohli bychom nasbírat ještě o 3 body více.
Trenér Vlastislav Janků a vedoucí družstva Josef Malina vybírali pro jednotlivá utkání hráčky z této sestavy: Alexandra Vlková, Nikola Maléřová, Markéta Křenková – Kateřina Polášková, Renata Švecová, Petra Holišová, Iva Juříčková, Karolína Krůpová, Jana Porubová, Soňa Klvaňová, Kateřina Pšenicová, Iva Ulrychová, Iveta Mikulenková, Eliška Konvičná, Andrea Kačmariková, Michaela Juříčková, Alžběta Krůpová, Denisa Dukátová, Tereza Kamencová, Tereza Palátová a Barbora Hrušková.
Některá z našich mladších děvčat nastupují mimo družstvo žen Lesany Zubří pravidelně také v 1. lize dorostenek v dresu DHK Zora Olomouc, kde patří jednoznačně k největším oporám a dělají tak dobré jméno zuberské házené po celé České republice.

Konečná tabulka MSL žen 2016/2017:

1 L.Zubří

2 Ostrava

3 Paskov

4 MHK Karviná

5 Hlučín

6 Bohumín

TJ Lesana Zubří.
V Zubří, 5.6.2017

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář